BIG Teamwork

Home » BIG Teamwork
BIG Teamwork

wat is de aanpak

Ons BIG Teamwork aanbod verzorgen we met een team van specialisten in hun eigen gebied. Lees hiernaast wat onze aanpak in grove lijnen inhoud. Ben je geïnteresseerd neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Dit kan via ons contact formulier of de onderstaande alternatieven.

Vertragen

Als je iets wil onderzoeken dan is dat erg ingewikkeld als dat in volle vaart moet. Als we vertragen dan kunnen we makkelijker zien wat er beter kan. We hebben verschillende methodes om teams echt te laten vertragen en verbinden zo dat ze samen kunnen versnellen.

Maatwerk

Wij geloven dat elke team en organisatie special is. Daarom is elk team ontwikkel traject, maatwerk welke we met het team en organisatie afstemmen. Dit kan variëren van een dag op onze trainingslocatie tot meerjarige programma’s.

Werkvormen

Hoe zijn jullie nu georganiseerd en hoe worden prioriteiten gesteld. En hoe zorg je dat je binnen je organisatie bezig bent met zaken welke waarde toevoegen? Met behulp van onder andere Agile en Lean principes leren we het team zich continu te verbeteren.

BIG Picture

Een team weet beter zijn koers te bepalen als er duidelijk is waartoe je als team op aarde bent. De zingeving, dit moet letterlijk ZIN geven om ernaar toe te werken. Dus natuurlijk werken we samen met de organisatie om dit duidelijk te krijgen en te visualiseren.

de bouwsteen van
succesvolle samenwerking

TrustCompass

Ons unieke TrustCompass©-programma richt zich specifiek op ondernemers, managers en professionals die baat hebben bij succesvolle samenwerkingen in joint ventures en projecten. In dit programma is 25 jaar aan ervaring met de problematiek binnen grote projecten en veranderingsmanagement verwerkt. Wij weten als geen ander hoe frustrerend het kan zijn om een project te zien falen door vertrouwensissues.

Dit programma helpt jou het smeden van een uniek samenwerkingsverband dat standhoudt, of het nu ‘smooth sailing’ is of windkracht 12.

“Trust is the glue of life. It’s the most essential ingredient in effective communication. It’s the foundational principle that holds all relationships.”

Stephen R. Covey

Wil jij ook een BIG Challenge met jezelf aangaan?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Cookieconsent met Real Cookie Banner
×

 

Hallo!

Click op een van de onderstaande contacten om een chat te starten op WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?