Over ons

Home » Over ons
big picture growth

onze waartoe

Ik ben Sjors de oprichter van BIG Picture Growth. Geboren op het water, inmiddels 50 jaar en na al die jaren heb ik nog steeds een speciale band met water. Na bijna mijn hele loopbaan in operationeel management rollen werkzaam te zijn geweest (waarvan 14 jaar bij een consultancy bedrijf in de ICT) heb ik besloten om mijn BIG Picture te gaan realiseren. “Wat bedoel je daar dan mee”, hoor ik je denken. Het nadeel van doelen alleen, is dat als je ze gehaald hebt je in een soort gat valt. Bovendien worden doelen al snel kwantitatief (hoe groot, veel, etc). Daarom werkt een doel veel beter als kleine stappen. Een toekomstplaatje welke je dromen en ambities bevat, welke “Bright”, “Inspiring” en “Guiding” is, helpt je ook gedurende je reis. Bovendien is hij niet statisch maar ontwikkeld hij met jou of je bedrijf mee. En de mijne is om mensen te helpen om van hun innerlijke saboteur af te komen, zodat ze hun volledige potentieel kunnen bereiken!

Als operationeel manager was ik altijd opzoek naar ontwikkeling van mijn teams. Ik ontdekte in 2017 dat dat begint bij jezelf. In dit geval letterlijk want ik ontdekte dat mijn ontwikkeling aan de bakermat daarvan stond. Als onderdeel van daarvan heb ik mijn BIG Picture gemaakt. En wat ik gelijk uitsprak was dat ik graag “Chief Inspiration Officer” wilde worden. Niet omdat ik gek ben op titels! Maar omdat ik graag het voorbeeld wil zijn voor het bedrijfsleven, hoe de intrinsieke motivatie van je werknemer leidt tot betere prestaties voor hun zelf en het bedrijf. Het grootste risico is dat jij en je mensen meer plezier krijgen in wat jullie doen!

Chief Inspiration Officer

“All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.”

Walt Disney
BRIGHT INSPIRING GUIDING

The big picture

Hoe bepaal jij je koers? Wat maakt dat jij elke dag met plezier uit je bed komt? En waar bouw je dan aan met wat je doet? Dat zijn vragen welke allemaal terug komen in wat ik de BIG. Picture ben gaan noemen. Niet de stip op de horizon, maar juist wat daar achter ligt. Hetgeen we van dromen maar juist niet op de horizon zien.

Testimonials

WAT ANDERE EROVER ZEIDEN

Ik ben natuurlijk vol overtuiging van mezelf. Maar mij moet je zeker niet op mijn blauw, bruin, groene ogen vertrouwen. Dus daarom hier een aantal van mijn cursisten over mij.

    Etienne Christiaans
    Etienne Christiaans

    Project Manager

    Sjors is iemand die je accepteert zoals je bent en zowel de goede als de eigenschappen waaraan gewerkt kan worden weet te benoemen. Daarnaast geef hij je het vertrouwen dat je, het process waar je doorheen gaat, onder controle hebt. Dit geeft de rust en de kalmte om te werken aan de oplossing van je eigen vraagstuk.

      John Lieven
      John Lieven

      Commercieel Directeur

      Ik heb Sjors ervaren als een oprechte man, beetje type ruwe bolster, blanke pit. Sympathiek, geïnteresseerd en welwillend om te helpen. Is graag bereid zijn opgedane levenslessen te delen met anderen.

        Caroline Vaarkamp
        Caroline Vaarkamp

        Project Manager

        Sjors is een goedlachse, warme en liefhebbende persoonlkijkheid. Altijd recht door zee en eerlijk. Hij zit vaak op de vragende stoel van Socrates waardoor hij je aanzet tot omdenken in allerlei situaties. Hiermee helpt hij je zelf tot oplossingen en nieuwe inzichten te laten komen.

          Sara Olsson
          Sara Olsson

          HR Specialist

          Wat ik echt heel bewonderingswaardig vind, is de manier hoe Sjors tegen vraagstukken aankijkt en daar de kern van weet te vinden. En dat samen met je analyseert, waardoor je het kan relativeren zodat het eigenlijk geen “probleem” meer is.

            Anouk van Weerdenburg
            Anouk van Weerdenburg

            Product Manager

            Sjors is een empathische, vriendelijke warme man die rust uitstraalt. Hij is in staat goed te luisteren en het vertelde te analyseren om vervolgens kritische vragen te stellen die ons helpen in het begrijpen van de leerstof of ons eigen proces. Daarnaast heeft hij humor en stelt mensen gerust en laat hij mensen thuis voelen.

            Wil jij ook een BIG Challenge met jezelf aangaan?

            Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

            Cookieconsent met Real Cookie Banner
            ×

             

            Hallo!

            Click op een van de onderstaande contacten om een chat te starten op WhatsApp

            × Hoe kan ik je helpen?