BIG Ontwikkeling

Home » BIG Ontwikkeling
Bright inspiring guiding

zelf aan het roer

Wij leren je bewust te worden hoe je de dingen doet zoals je ze doet. En hoe je hier aan kan sleutelen als je dat graag anders zou willen. In onze coaching en trainingen gebruiken we verschillende methodieken zoals Oplossingsgericht werken, Agile, LEAN, NLP, Systemisch Werken,
PSYCH-K© en Mindfulness. Dit alles hebben we tot doelgerichte methodiek gevormd zodat het voor jouw en jouw team praktisch toepasbaar is. Daarnaast bieden we gepersonaliseerde coaching trajecten aan om jouw uitdagingen en doelen zo effectief mogelijk te bereiken.

“We zijn wat we herhaaldelijk doen.
Uitblinken is dus geen daad, maar een gewoonte.”

Aristotle
coaching

katalysator voor zelfontplooiing

Coaching of een leiderschap training helpen je zowel zakelijk als privé. Het brengt je in korte tijd tot nieuwe, diepgaande inzichten die je helpen om je doelen te verwezenlijken. We laten je kijken naar je eigen gedrag en reiken je tools aan voor hoe het anders zou kunnen. En laten je daaruit tot nieuwe keuzes komen, te aanzien van je duellen.

Voor professionals

Werk je als werknemer, flexwerker of zzp’er? Of je nu alleen werkt of in een team, er zijn altijd uitdagingen. Ambitie, werkomgeving, werkdruk, werk-privébalans, werkrelaties, zelfontwikkeling… de lijst is lang. Coaching helpt je grip te krijgen op deze uitdagingen, zodat je gericht op wat er speelt en te werk kunt gaan.

Voor leidinggevende

Leidinggevenden hebben in organisaties vaak een gecompliceerde rol. Ze zitten meestal tussen meerdere vuren, die van de directie, de medewerkers en de collega managers. Al die stakeholders hebben zo hun eigen belangen en verlangens. Coaching helpt je in de vorming van de gedachten rond uitdagingen die je ervaart.

Voor ondernemers

Als ondernemers ben je meesters in het aangaan van uitdagingen. Maar, soms zijn het er wel erg veel, zoals een telkens veranderende markt, de noodzaak voor innovatie, het continue vraagstuk rond personeel en financiering. Om er zo maar een paar te noemen.

de bouwsteen van
succesvolle samenwerking

TrustCompass

Ons unieke TrustCompass©-programma richt zich specifiek op ondernemers, managers en professionals die baat hebben bij succesvolle samenwerkingen in joint ventures en projecten. In dit programma is 25 jaar aan ervaring met de problematiek binnen grote projecten en veranderingsmanagement verwerkt. Wij weten als geen ander hoe frustrerend het kan zijn om…

Dit programma helpt jou het smeden van een uniek samenwerkingsverband dat standhoudt, of het nu ‘smooth sailing’ is of windkracht 12.

“Trust is the glue of life. It’s the most essential ingredient in effective communication. It’s the foundational principle that holds all relationships.”

Stephen R. Covey
investering

ons aanbod

We hebben twee verschillende mannieren van aanpak in ons programma; BIG Coaching en BIG Leadership. Wil je individueel begeleid worden dan is BIG Coaching voor jou. Gedurende ons BIG Leadership programma ervaar je de kracht van de katalysator die een groep leergierige mensen op het leerproces heeft. Daarnaast reiken we je een complete set aan instrumenten aan, om weer volledig zelf aan het roer te staan.

*Prijzen zakelijk vanuit werkgever: volgens offerte en ex. BTW

Wil jij ook een BIG Challenge met jezelf aangaan?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Cookieconsent met Real Cookie Banner
×

 

Hallo!

Click op een van de onderstaande contacten om een chat te starten op WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?